چلوکبابی گلستان جزو رستوران های قدیمی غرب تهرانه. اینجا دقیقا تعریف نان داغ، کباب داغ هست. داخل رستوران تنور کوچکیه که نان همونجا و تازه برای هر مشتری پخته میشه. کباب کوبیده و جوجه هم هردو بسیار خوشمزه و لطیف هستند. گرچه رستوران برنج هم سرو میکنه، اما من توصیم کباب و نان داغ هست. پرسنل نه آموزش دیده هستند و نه لباس متحدالشکل دارن. اما همه سعیشونو میکنن که اگه خواسته ای ازشون دارید به سرعت انجامش بدن. محیط رستوران بزرگ نیست. 4 سری میز داره و بیشتر غذاها به صورت بیرون بر هست.فضای داخلی اصلا لوکس و شیک نیست و برای دورهمی ها توصیه نمیشه اما خیلی تمیزه. روزهای جمعه ظهر خیلی شلوغ هست و ممکنه مجبور بشید تو صف طولانی بمونید.قیمت غذا با توجه به کیفیتش خیلی مناسبه. ما خوراک کباب کوبیده خوردیم هر پرس 20 هزار تومان، در مجموع اینجارو توصیه میکنم.