یک ماهی است که رستوران سنس افتتاح شده و با دکور ساده و جذاب و طلایی رنگش بسیار دعوت گر است. دعوتی که ما از اجابتش خوشحالیم. منو دستمان رسیده نرسیده نوشیدنیهای خوش آمد سر میز بود. نودل، پاستا و بعضی استیک ها در حضور مشتری پخته می شوند که هم جاذبه بصری دارد و هم میتوانید نتیجه نهایی را مطابق میل خود تغییر بدهید. ایسترن نودل من این طوری آماده شد و خیلی هم چسبید. فقط فضا برای این کار طراحی نشده و تمام وقتی که صرف آماده شدن دو تا پاستای یک میز میشد کولر خاموش بود تا شعله های میز آشپزی روشن بمانند. برگرها و پیتزا و رول استیک آماده از آشپزخانه سر میز آمدند و هر کدام سفارش دهنده خودش را حسابی راضی کرد. آماده شدن نوشیدنیها را هم می توانید با چشم تعقیب کنید. سرعت آماده شدنشان کمی پایین است اما کیفیت نهایی مطلوب. فقط صدای موسیقی زنده و غیر زنده برای جایی که در آن قرار است دیالوگ مدام بین آشپز و مهمانش برقرار باشد زیادی بلند است و این گفتگو گاهی سخت می شود. کارکنان مهمان نواز و دقیق هستند اما عمر کوتاه رستوران هم در شکل فعالیتشان قابل تشخیص است. در نهایت کل خانواده چنان خشنود بودیم که محور گفتگوها گزینه های احتمالیِ انتخابی برای مراجعه های بعدی بود.