در سفر به قونیه، برای نهار رستوران شیفا که در نزدیکی موزه و مقبره مولانا بود رو انتخاب کردیم. رستورانی بزرگ و تمیز در دو طبقه که با وجود مشتری های زیادی که داشت، سرعت سرویس دهی شون خیلی خوب بود و همگی خیلی خوش برخورد بودن.
سفارش های ما، فیرین کباب که غذای معروف ترکیه است، به قیمت 70 لیر، اسکندر کباب و کوزو شیش کباب هر کدام به قیمت 72 لیر به همراه سوپ مرجمیک و سوپ مرغ بود و یک آیران و یک کوکا.
طعم فیرین کباب، خوب نبود، عالی بود... بینظیر بود. یک گوشت پخته که چرب و چیلی بود با نون چرب زیر کباب!! انقدر خوب پخته شده بود که به اصطلاح در دهن آب میشد. طعم اسکندر کباب و کوزو شیش کباب که همان چنجه خودمان هست هم خیلی خوب بود و همینطور سوپ ها. در کل ما تجربه بسیار خوبی از عطر و طعم غذاهای ترکی در این رستوران داشتیم. حجم فیرین کباب به نظر کم هست ولی چون کمی سنگینه، به نظر من برای یک نفر کاملا کافی هست. البته می تونید تو حجم بیشتر سفارش بدید.
بعد از غذا هم برامون چای به صورت اکرام آوردن. دوست داشتیم دسرها و باقلواهای معروف این رستوران رو هم تجربه کنیم ولی واقعا دیگه جا نداشتیم.
پیشنهاد می کنم در سفر به قونیه، حتما رستوران شیفا رو تجربه کنید که مطمئن باشید
پشیمون نمیشید.
رستورانی شیفا با قدمت 50 ساله، سرو غذاهای خوشمزه و محلی، نزدیکی به مقبره مولانا، کارکنان خوش برخورد و پذیرایی عالی، قیمت مناسب نسبت به سایر رستوران ها جایی برای تردید در انتخاب نمی ذاره. در طول مدت اقامت در ترکیه بهترین غذامون رو توی این رستوران خوردیم. غذایی که ما سفارش دادیم اسکندر کباب و یه غذای محلی تنوری بود که با گوشت گوسفند پخته شده بود که یه مقداری هم چرب بود و با نون سرو می شد و طعمش عالی بود، برنج هم جداگانه میتونستی سفارش بدی، البته طعم برنج و نحوه پختش با خودمون فرق میکرد.
رستوران شیفا قونیه،از خوشمزه ترین غذاهایی که توی این سفر به ترکیه خوردیم در این رستوران بود. فضای کوچیکی داره و تمیزه.شیفا به مقبره مولانا خیلی نزدیکه و معمولا شلوغه و جلوش صف میکشن.البته ما ساعت ۵ عصر برای خوردن ناهار رفتیم که بازهم شلوغ بود..گارسون ها خوش برخورد و مسئولیت پذیر بودن.بدون شک در سفرهای بعدی این رستوران بازهم انتخاب من خواهد بود.