من به همراه خانواده در مرداد ماه برای صرف شام به این رستوران رفتیم که متاسفانه فاقد پارکینگ می باشد و در روزهای تعطیل برای پیدا کردن جای پارک احتمالا با مشکل روبرو خواهید شد. هنگام ورود دکور جدید و فضای خوب این رستوران شما رو جذب خودش میکنه منو شام خوب و متنوعی داشتن که ما سیب زمینی سرخ کرده با سس مخصوص به عنوان پیش غذا و برای وعده اصلی چیکن استراگانف و فیله استیک رو انتخاب کردیم پیش غذای خوب و تازه ای بود که حدود ۱۰ دقیقه اماده سازی اون بیشتر طول نکشید اما فاصله زمانی بین پیش غذا و غذای اصلی به نظر من کمی زیاد بود که تقریبا بعد از ۴۰ دقیقه انتظارهامون به پایان رسید و رسیدیم به بخش اصلی و خوشمزه. فیله استیک رو من به صورت ول دان ترجیح میدم که خوشبختانه مطابق میلم بود و دورچین غذای بسیار خوشمزه ای هم داشت. چیکن استراگانف هم لذیذ و تازه بود. در کل رستوران خوبی بود و یکی از مکان هایی هست که باز هم برای صرف شام اون رو انتخاب خواهم کرد.
تصمیم گرفتیم برای خوردن صبحانه به رستوران داونیکو که در خیابان خاکشانسی هست برویم
همینطور که در عکسها میبینید حجم غذا ها کاملا مناسب یک نفر بود و دیزاین خوبی هم دارند. طعم غذاها هم بسیار خوب بود.
من یک سری برای نهار هم به این رستوران رفته بودم که از مزه غذا بسیار راضی بودم
ولی تایم اماده شدن غذاها در هر دو بار بسیااار طولانی بود و حدودا ۴۵ دقیقه منتظر بودیم که این نکته از دید من نکته خیلی منفی هست
در کل امتیاز ۷ از ۱۰ رو به این رستوران میدم
برای وعده صبحانه به کافه رستوران #داونیکو #خیابان_خاکشناسی #شیراز رفتیم.
خب در مجموع داونیکو یه رستوران استاندارد با کیفیت مناسب بود که هم نقاط مثبت داشت و هم یه جاهایی ضعف که از نظر من میتونه بهتر بشه .دو طبقه هست با دکور شیک و مدرن و ۴۰ تا ۵۰ نفر فک کنم ظرفیت داشته باشه کیفیت مواد اولیه اش خوبه اما از نظر طعم من انتظار دیگه ای داشتم و در کل به نظرم یه مقدار بی مزه بودن چه پیتزا صبحانه با املت پرسیلادی که سفارش داده بودیم و هم پیده مرغ
حجم صبحانش زیاد و دو نفره است
مدت زمان انتظارش طولانی بود و تقریبا ۴۰ دقیقه طول کشید
برخورد پرسنل خیلی خوبه و مشخص ِ که آموزش دیدن
در کل داونیکو راضی کننده هست اما چیز جدید و خاصی حداقل از نظر طعم غذا به دیدگاه من نداشت که بخواد متفاوتش کنه
#مسترهانتر #mrhunter
سلام. مدتها بود که دکوراسیون این رستوران ایتالیایی رو از بیرون نظاره میکردم و منتظر روزی بودم که بلطلبه و بریم ببینیم چجوره. عکسهای اینستاگرامش حسابی تحریک کننده بود. بالاخره قسمت شد و دیشب رفتیم اینجا. این رستوران دقیقا در چهارراه خاکشناسی قرار داره و از نظر دکوراسیون و زیبایی چیزی کم نداره و حسابی توش هزینه شده. داخلی این رستوران دو طبقه هستش که وقتی ما رفتیم گفتند طبقه دوم رزرو شده که همینطور هم بود و جشن تولید برگزار شد. بیرون رستوران هم چند تا میز و صندلی واسه اونایی که فضای باز دوست دارند موجود بود. تا وارد بشین میان جلوتونو خوش آمد میگن و تعداد رو می پرسن. روی دیوارها پر از تابلوهای ایتالیا بود و نقشه کره زمین بصورت بسیار زیبا روی دیوار بصورت برجسته ایجاد شده بود. خلاصه اینجا از نظر کلاس کاری و زیبایی هیچی کم نداره. عکس پیتزا سبزیجات اینجارو قبلا دیده بودم توی اینستا و به نظر متفاوت میومد. یه نفر هم تعریفشو کرده بود. خلاصه بعد از بررسی منو پیتزا وجتاریانا رو سفارش دادیم با یک آب معدنی. قیمت غذاها در منو گران بود. البته به نظر من رستورانهایی که قیمت نهایی رو توی منو میزنن به مراتب با وجدان تر و بهتر از رستورانهایی هستند که یه قیمت توی منو میزنن و بعدش هزینه سرویس و ارزش افزوده اضافه می کنن و خودبوخود خیلی از مشتریها رو بخاطر همین سیاست از دست می دن. زمان سرو غذا یه کم طولانی بود و زیاد معطل شدیم. همراه اون دو تا سس قارچ و کچاپ هم سفارش دادیم برامون آوردن. خود پیتزا به هیچ وجه خاص و اونجوری که عکسهاش حس به آدم میدادن نبود. روش کدو، بادمجان، پیاز، قارچ، زیتون سیاه ، گوجه گیلاسی و فلفل دلمه رنگی بود. نونش هم خیلی خوب طبخ شده بود و نه خام بود و نه سوخته. یه نکته و مزیت مهم دیگه این بودش که اصلا چرب نبود. اما سس قارچ و سس کچاپ به حدی لذیذ بود که وقتی با اون سرو می کردیم طعمش خیلی خوب میشد. اصلا سسهاش واقعا یه چیز خاصی بودند. برخورد گارسونها و مشتری مداری هم هیچ نقصی نداشت. در پایان وقتی واسه حساب کردن رفتم صندوق روی ال سی دی حسابداری فاکتور رو نشونم دادن و وقتی گقتم نسخه چاپی هم می خوام برام روی کاغذ A5 نسخه چاپی هم گرفتند. در کل رستوران راضی کننده ای بود و اگر قیمتهاش رو یکم تعدیل میکرد شاید بهتر میشد.
#mrhunter
به پیشنهاد دوستان برای صرف شام به این رستوران رفتیم. رستوران فاقد پارکینگ بود و خودرو را در خیابان پارک کردیم. رستوران طراحی و فضای بسیار شیک و زیبا و متفاوت با سایر رستورانها داشت. برای غذای اصلی فیله استیک ول دان و چیکن استراگانف و پیش غذا سیب زمینی سرخ کرده انتخاب کردیم. سیب زمینی سرخ کرده کمی شور بود و اندازه های سیب زمینی کمی ریز بود. غذای اصلی با تاخیر زیاد آماده شد در حالی که رستوران هم بسیار خلوت بود. استیک بسیار لذیذ بود و از گارنیش اضافی هم خبری نبود. چیکن استراگانف هم عالی بود و هیچ ایرادی نداشت و برای یک نفر و نیم از نظر حجمی کافی بود. برخورد پرسنل که اکثرا جوان بودند هم نسبتاً حرفه ای بود. در مجموع جزو رستوران هایی هست که توصیه میکنم تشریف ببرید.