کرمانشاه بری و دنده کباب نخوری، سفرت ناقص تموم شده. دنده کباب کرمانشاه از اون غذاهایی که باید بیرون بخوری چون فوت وفن خودشو داره، تقریبا تمام رستوران های اطراف طاقبستان دنده کباب دارند بخصوص محوطه ای وجود داره به اسم محوطه کبابی ها و ما هم چندین رستورانشو امتحان کردیم اما یکی از بهترین هاش از نظر طعم، کیفیت و حجم رستوران علی آقا (شایان) است. شاید حجم دنده کباب بعضی رستوران ها اندازه یه نفر باشه ولی هر پرس دنده رستوران شایان دو نفر رو سیر میکنه. دنده کباب این رستوران کمی چربیش زیاده ولی اونقد خوب پخته میشه و خوشمزه اس که اصلا به چشم نمیاد، قیمت هر پرس دنده کباب در شهریور ۹۸ ۹۰ هزار تومان بود. بجز دنده میتونین کباب کوبیده، جوجه و ... سفارش بدین. فضای بیرون رستوران که آلاچیق داره برای نشستن مناسبتره، کارکنان رستوران خوش برخورد هستند و اگه چیزی بخواین فورا براتون آماده میکنن. جلوی رستوران هم جا برای پارک ماشین وجود داره.