کافه ریزادو فضای بیرونی جذابی دارد؛ کارکنانی خوشخلق و خوش برخورد دارد که به نظر می رسد به کار و کافه شان علاقه مندند و پذیرایی شدن از طرف آنها واقعا لذت بخش است. منو واقعا کاربردی و جذاب طراحی شده. من تسلیم صفحه خوشمزه ها شدم و یک مستر پوتیتو سفارش دادم همراه با یک بلک موهیتو. از معدود کافه هایی بود که بدون تذکر رفتار حرفه ای دلشت و نوشیدنی را قبل از غذا حاضر کرد البته با وجود این که تاکید کرده بودند که ترش مزه است و آب آلبالو و نه شربت آلبالو توی نوشیدنی استفاده شده من ترشی حس نکردم! از حق نگذریم شیرینیش هم زیاد نبود. اشکال مستر پوتیتو هم این است که از سیب زمینی نیمه آماده استفاده کرده اند نه سیب زمینی واقعی و ترکیبش با پنیر چندان ترکیب موفقی نیست.