سوجوک نوعی سوسیس است که ما اولین بار در ترکیه با آن آشنا شده بودیم. طعم سوجوک برای ما تقریبا حس نوستالژیک دارد! فست فود سوجوک کومور یا همان سوجوک ذغالی در تبریز و نزدیک ایل گلی قرار دارد. اگر بخواهید دقیقا مقابل این فست فود خودرو خود را پارک کنید باید از گیت عوارضی پارکینگ ایل گلی از سمت فردوس عبور کنید. در روزهای تعطیل و شلوغ قطعا باید با کمی فاصله خودرو خود را پارک کنید.
اسم سوجوک و طعمش ما را به این فست فود کشاند. در صفحات مجازی با این فست فود آشنا شده بودیم.
در زمان مراجعهی ما، تنها مشتریانش ما بودیم که بعدا یک زوج هم اضافه شد. موسیقیای با ریتم تند در حال پخش بود و به نظر فولدر بین الملل را انتخاب کرده بودند که در زمان ما آهنگ عربی، استانبولی و لاتین پخش کرد.
در بدو ورود و تحویل منو یک توضیح مفصل از منو ارایه شد. بنا به گفتهی خانمی که غذاها را پرزنت میکرد، سوجوکها از خود ترکیه خریداری میشود. گوشتها و مواد اولیه همگی تازه بوده و کارخانهای نیستند. توضیحات کمی مفصل بود. اجازهی عکس برداری از منو داده نشد. به نظرم باید کم کم رستورانها با این قضیه کنار بیایند چون در هر صورت امکان عکاسی پنهانی وجود دارد و لااقل باید به کسانی که اجازه میگیرند احترام بگذارند!
تا حاضر شدن سفارش با ارایه مداد و کاغذ درخواست میشود جملهای به یادگار نوشته شود و در نهایت بر روی بردی که در ورودی است نصب میشود.
سفارش ما سوجوک کومور و لارانیای سوخاری بود. سوجوکی که قار بود روی ذغال حاضر شود، طعم ویژهای نداشت، حتی تندی و ادویهی خاصی هم طعمش احساس نشد و کلا با سوجوکی که در ترکیه ارایه میشود تفاوت داشت هرچند سوجوکهای بسته بندی با علامت کارخانههای ترک را نشانمان دادند.
لازانیا هم خوش طعم بود ولی گوشتش میتوانست بهتر طعمدار شود.
پرسنل بسیار مودب و خوش برخورد بودند. فضای فست فود کوچک ولی مرتب بود. یکی از کارهای قابل تقدیر استفاده از ظروف کوچک آلومینیومی برای سسها بود که با این کار حجم ظروف یکبار مصرف را کاهش داده بودند.
قبل از آوردن سفارش تکههای پارچهای که در محلول ضد عفونی غلطانده شده بودند جهت تمیز کردن دستها بر سر میز آورده شد که کار نوعی بود!
#مسترهانتر #mrhunter