سلام. در یکی از روزهای اقامتمون در پوکت، با توجه به اینکه هتل ما در ساحل پتونگ بود تصمیم گرفتیم که یه غذای دریایی سفارش بدیم. رستورانهایی که غذای دریایی داشتند زیاد بود. بیشترشون ماهی و جانداران دریایی زنده تازه و گاها زنده داشتند. روال بر این بود که شما ماهی، میگو، لابستر یا ... رو از داخل ویترین رستوران انتخاب میکنید و مسئول مربوطه اونو وزن می کنه و قیمت تمام شده اونو بهتون میگه و در صورت تمایل سفرش می دید و یا یکی دیگه رو انتخاب می کنید. ما یه نوع ماهی که قیافش به ماهیهای خودمون شبیه تر بود انتخاب کردیم ... .که بعد از اینکه وزن کرد و حساب کرد 504 بات تایلند شد(اون موقع(آذر 1396) هر بات 125 تومان بود). حدود نیم ساعت طول کشید تا برامون با ادویه مخصوص خودشون روی باربیکیو پختنش و آوردن. کیفیتش نه خوب بود و نه بد، فقط به نظر من طعم ماهیهای خودمون خیلی بهتره، چون مزه خاصی نداشت. البته بوی بد هم نمی داد. سسش دو مدل بود که یکیش شیرین و تند بود(!!!) و دیگری تند و ترش. سس شیرین و تند بد نبود اما همچینم جالب نبود. سس دیگه شو هم اینقدر مزه عجیب و غریبی داشت که لب نزدیم. در هر صورت پیشنهاد می کنم گول قیافه ماهیهای تایلند رو نخورید و حتما قبل از سفارش تحقیق کنید. قبلا به ما گفته بودند که فقط ماهیهای سوخاری اونجا خوشمزست، اما ما گول ظاهر ماهیهای اونجارو خوردیم. رستوران خوب بود اما غذا طعمی نداشت. نهایتا محیط رستوران خوب بود اما غذا به ذائیقه ما بی مزه بود و کلا این رستوران رو واسه ذائقه ایرانی پیشنهاد نمی کنم.