.
محل اقامت ما در شهر قزوین توی خیابان دانشگاه بود برای همین بعضی وقتها که پیاده میرفتیم، میدیدیم که کبابی هایی که توی این خیابان هستند خیلی شلوغند و کباب هاشونو با نون سنگکی که خودشون میپختن سرو میکردن، ما هم تصمیم گرفتیم برای شام بریم یکیشون که خیلی شلوغ بود اسم کبابی، دار کباب بود، سفارش ما کوبیده با جوجه بود. کوبیده اش که پر مواد اضافی بود فکر کنم نصفش هم گوشت نبود تازه خوب پخته نشده بود و یه طرفش پخته یه طرفش کمتر و توشم خام بود، جوجه اش که با یه مواد طعم دار شده بود که اصلا ما دوست نداشتیم و گفتیم کاش ساده ساده می بود، تنها مزیت این رستوران نون سنگک داغ و دوغ گدوک بود که اونم شرکتش تو فیروزکوه هستش. آخرشم نفهمیدیم چرا اینقد از این کبابی استقبال میشه. البته قیمت هاش گرون نبود شاید دلیلیش این بود. توی رستوران هم چند تا میز دو و چند نفره بود که دیزاین خاصی نداشت، برای سفارش غذا هم باید به صندوق دار مراجعه کنین و مبلغ را ابتدا حساب کنین و خودشون سر میز سفارش نمیگرفتن. رفتار پرسنل هم معمولی بود.