اصلا قصد خوردن سوخاری نداشتم ولی اسم "کابوکی" خیلی برایم جذاب بود و تصمیم گرفتم ببینم این غذاخوذی که هم نامِ نمایش های عجیبِ ژاپنی است چه جورجایی است. فضای مک دونالد گونه ای دارد: افراد و سینی های پلاستیکیشان و ساندویچ ها و سیب زمینیهایشان پشت میزهای نزدیک به هم نشسته اند و سرگرمِ فقطخوردن هستند. نگاه دومی لازم است تا ببینی خیلی ها هم منتظرند! چون سرعت سرو غذا اصلا شبیه سرعتِ آن فست فودِ زنجیره ایِ جهانی نیست! من مرغ گریل سفارش دادم هم چون قصد خوردن سوخاری نداشتم و هم چون توی منو نوشته بود سس باربیکیو دارد نه سس سیر! ولی وقتی کاغذ دور ساندویچ را باز کردم بوی سیری که بیرون زد نشان داد که نباید خیلی به منو اعتماد می کردم! ولی روی هم رفته طعم خوبی داشت و خوب هم گریل شده بود. با وجود این که بعد از سفارش به هرکس یک پیجر می دادند تا آماده شدن سفارشش را به این ترتیب اطلاع بدهند بیشتر ترجیح میدادند شماره سفارش را اعلام کنند و پیجرها را مصطحلک نکنند! که کمی عجیب بود!