کیفیت پیتزا پرپروک چیزی نیست که تو هر فست فودی بشه تجربه اش کرد بخصوص پیتزا پنجره ایی، من اولین بار حدود سال ۸۵ بود که پیتزا پنجره ایی پرپروک رو امتحان کردم و باید بگم عالی و از اون زمان کیفیت این پیتزا تغییر نکرده
راجع به مرغ سوخاری پرپروک هم میتونم بگم که هم طعم خوبی داره و هم خوب پخته و سوخاری شده ضمن اینکه با خیال راحت میتومی بخوریش چون بدون پوست اماده میشه
ماه رمضان امسال بعد از خوردن یه افطاری سبک تصمیم گرفتیم بریم پرپروک شام بخوریم.
از آنجا که من و همسرم عاشق بادمجونیم، پیتزای کارزانا رو مثل همیشه سفارس دادیم، بادمجون های گریل شده و ترشی کبر که در آن است طعمش رو فوق العاده کرده