در این روزهای سرد تبریز این فست فود میتوانست بیشتر از برگرهای خودش و نوع ویژهای از پخت آن روی پتانسیل بالقوهای که دارد، یعنی همان سردی بیش از اندازهی فضای داخل تبلیغ کند، مثلا با ما سرمای قطب شمال را تجربه کنید! هنگام ورود بیش از هر چیز سرمای داخل فست فود به نظر میآید و لااقل در روزهای سرد چندان محیط مناسبی نیست.
این فست فود در فضای مجازی نوع خاصی از پخت برگر را تبلیغ میکند. بنا به گفتهی مسئول رستوران این نوع آماده کردن برگر فقط در تهران و تبریز و سلیمانیه اربیل انجام میشود.
سفارش ما همان برگر و پیتزای پستو برای دخترم بود. سفارشها با آن که تنها مشتری در آن زمان بودیم کمی بیشتر از حد معمول طول کشید. علت این تاخیر، آنچه که تمام مواد اولیه بعد از سفارش آماده میشود، عنوان شد.
برگر آن خوشمزه بود ولی طعم ویژهای نداشت و به نظر بر خلاف حجماش برای یک نفر مناسب بود.پیتزای آن هر چند طعمش برای من خوشایند نبود ولی دخترم دوستش داشت.
فر و اجاق سرخ کردن برگرها هر چند تمیز و عاری از روغن بود ولی بینظمی زیر آن که در دید مشتری هم بود چندان خوش آیند نبود. روشویی در انتهای محل پخت قرار داشت و جانمایی خوبی نداشت.