بعد از مدتها تصمیم گرفتیم برای نهار به رستوران برویم، با توجه به رعایت حداکثری اصول بهداشتی رستوران ناربن را انتخاب کردیم. این رستوران کمی بعد از میدان لشگرک در ابتدای مسیر زردبند به سمت فشم قرار دارد. در این محل قبلا رستوران شلتوک قرار داشته است. رستوران دارای یک سالن در دو طبقه و تعدادی الاچیق در فضای باز است. الاچیقها دارای دیواره های شیشه ای هستند و هر الاچیق فضای اختصاصی دارد. علاوه بر این فضای داخل الاچیقها بعد از استفاده با دستگاه مخصوص ضدعفونی و پلمب میشوند که این موضوع یکی از دلایل ما برای انتخاب این رستوران بود. همچنین اصول بهداشتی مانند استفاده از ماسک، قرار دادن قاشق و چنگال در ابجوش و... نیز به خوبی رعایت میشد. فضای رستوران خوب و دنج است اما نسبت به سایر رستورانهای فشم کوچکتر و ساده تر است. منو شامل انواع کباب و تعدادی غذای شمالی و همچنین منوی کافه است. سفارش ما یک شیشلیک، یک پله کباب که در واقع کباب چنجه است و برنج کته بود. کیفیت غذا خوب بود اما عالی نبود. کته کمی خشک بود و تهدیگ ان نرم شده بود و مشخص بود که مدتی از پخت ان گذشته است. چنجه نیز میتوانست بهتر باشد و معمولی بود. شیشلیک خوب بود اما با توجه به قیمت ان، حجم کمی داشت. دورچین کبابها خیلی خوب و از نقاط قوت ان بود. سرویس دهی تقریبا خوب و با توجه به شلوغ بودن رستوران قابل قبول بود. این رستوران دارای پارکینگ اختصاصی و سرویس بهداشتی نیز بود و هر الاچیق نیز مجهز به بخاری و کولر گازی است. همچنین فضای نشستن بصورت تخت و میزوصندلی است. مجموع فاکتور چهارصد هزار تومان شد که در تصویر آخر قابل مشاهده است.