براى وعدهی نهار به رستوران پرشین هتل هویزه در خیابون طالقانی رفتیم و از کردهی خود خوشحالیم!
اول بگم که هتل هویزه از قدیمیهای تهرانه و پیش از انقلاب اسمش ((هتل والدروف)) بوده. بعد از طی کردن لابی جمع و جور و زیبای هتل به طبقهی دوم راهنمایی شدیم و رستوران پرشین.
فضای رستوران معمولی اما شیک بود و تقریبا کرونا زده! به این معنی که بشقابها و قاشق چنگالها توسط سلفون، لفافبندی شده بود و رومیزی، لیوانها، خلال دندان و نمک و فلفل و سماق به صورت یکبار مصرف روی میز قرار گرفته بود که برای حفظ بهداشت اقدامی مناسب محسوب میشد.
سفارش ما یک پرس چلوکباب سلطانی (یک سیخ برگ و یک سیخ کوبیده به همراه چلو)، یک سوپ جو و یک پرس سالاد سزار بود.
غذا در زمان مناسبی آماده شد که سوپ طعم خوبی داشت، سالاد سزار فوقالعاده عالی بود، غذای اصلی هم، کباب کوبیده طعم معمولی داشت اما کباب برگ خوب و تازه و خوشمزه بود. چلو هم ایرانی اما نه درجه ۱ بود و طعم و عطر نسبتا معمولی داشت.
رفتار پرسنل حرفهای و مودبانه بود و تلاششون در این بود که به مهمان خوش بگذره!
ما روز تعطیل اونجا بودیم و جای پارک به راحتی پیدا شد اما روزهای وسط هفته قطعا به مشکل جای پارک مواجه خواهید شد در ضمن ایستگاه مترو طالقانی هم نزدیک هتله.