در تعطیلات عید با خانواده تصمیم گرفتیم که برای نهار به بازار تبریز بریم؛با توجه به افت شدید کیفیت چلوکبابی حاج علی و رفتار بدشون با مشتری ها تصمیم گرفتیم به یک چلوکبابی دیگه بریم؛با پرس و جو رسیدیم به اینجا که سال تاسیسش 1280 هجری شمسیه و قدیمی ترین چلوکبابی بازار تبریز به حساب میاد.
بخشی از محیط چلوکبابی بازسازی شده و خیلی زیبا و سنتیه و به گفته خودشون ماه رمضان امسال کل سالن رو بازسازی خواهند کرد
کباب ها با زغال پخته میشن و بسیار لذیذن،برنجشون هم بهترین برنج ایرانیه و با کره محلی سرو میشه
تمامی غذاهاشون رو امتحان کردیم و همشون عالی بودن...یک غذای ویژه هم دارن که توی منو نیست و اسمش بویرگی(قلوه ای) هست و واقعا فوق العاده بود...ارزشش رو داره که آدم یک ماه بیرون هیچی نخوره و فقط اون غذا رو امتحان کنه(قیمتش اون موقع حدود 90 تومن بود و الان به توجه به وضعیت گوشت ممکنه تغییر کرده باشه)
این چلوکبابی رو به همه مسافرا و همشهری های عزیزم پیشنهاد میکنم؛واقع کیفیت غذا و نحوه برخوردشون با مشتری ها خیلی خیلی بهتر از حاج علیه
سلام و صد سلام ،بازم عیدتون مبارک ?
در سفر یکروزه ای که به تبریز داشتیم سری به بازار سنتی تبریز زدیم و با کمی سرچ در گوگل به رستوران نان آشنای محمدی رسیدیم ،جلوی رستوران صف زیادی از عاشقان کباب بود ?بعد از معطلی زیادی (تقریبا ۴۵دقیقه)تونستیم سر میز بشینیم
توی بشقابمون کره محلی و برنج اعلای ایرانی بود و کبابها همه روی زغال درست میشدن و واقعا لذیذ بودن
دوغ محلی هم سرومیشد
اما نکته منفی که دیدم این بود که پیاز ها و لیموهارو با دست میزاشتن تو ظرف و سر میز میاوردن و معطلی زیاد یکم اذیت کننده بود اما قطعاارزششوداشت ?♀️