سلام. آخرین باری که طعم لذیذ کره کباب رو حس کردم در تهران بازار تجریش لقمه کباب ولک بود. لقمه کباب ایران 63 به تازگی در شیراز افتتاح شده بود(عدد 63 اولین شماره پلاک ماشین در شیراز هستش) و بخاطر کرونا مدتها بود که به جز اسنپ فود حضوری جایی نرفته بودیم. بالاخره امشب وقت رو غنیمت شمردیم و به سراغ این رستوران یا هرچی که اسمشو بزاریم رفتیم. از نظر موقعیتی جای متوسط رو به پایین شهر(بلوار هفت تنان) واقع شده. دقیقا سر کوچه 23 روبروی مجتمع نان نارون. به همین دلیل به نظر میرسه مجبوره که هم کیفیت و هم قیمت رو مناسب ارائه بده. برای نشستن صرفا فضای باز داشت و چهارتا میز کوچک چوبی واسه نشستن و سرو در محل داشت. اینجا کلا کوبیده داره و جوجه که با کره، گوجه پخته له شده، پیاز، سبزی و در صورت درخواست قارچ و پنیر هم میکس و لای نان تافتون پیچیده و سرو می گردد. از شانس ما امشب نان تافتون نداشت و با نان لواش معمولی سرو میشد. سفارش ما تقریبا همه چیز بود(توی فیش مشخص هستش). طعم کوبیده خیلی خوب بود و جوجه هم خوب بود. طعم قارچ و پنیر در طعم خوب کباب گم شده بود اما ترکیب خوبی داشت. از نظر دوستم بدون قارچ و پنیرش خوشمزه تر بود اما به نظر من هر دو خوب بودند و فاز خودشونو داشتن. البته بیشتر مشتریها بدون قارچ و پنیر سفارش می دادند. از نظر کمیت در حد سیر شدن برای یک نفر معمولی و میکسش واسه یه نفر نسبتا خوش خوراک کافی بود. داخل زرورق پیچیده شده بود و روی آن نوع ساندویچ جهت تشخیص لیبل خورده بود و ساندویچ پلمب شده بود. پشت سر آشپز یخچال با گوشت های قرمز مشخص بود و ظاهرا از مواد مرغوب استفاده میشد که طعم غذا این رو تایید کرد. سفره یکبار مصرف و فلفل سبز و سماق و لیمو هم به ازای هر سفارش سرو می شد. قیمت هم واقعا مناسب بود. مشتری مداری خوب بود و زمان آماده شدن غذا هم مناسب بود. در نهایت واقعا راضی بودیم و اینجا رو به تمام کباب خورها پیشنهاد می کنم. منو و قیمتها هم در تصاویر موجوده.