به دنبال امتحان کردن پیتزای نپالی بودیم که چاتاماری نام دارد. این غذا در همه رستورانها موجود نیست و بیشتر در مناطق محلی تر ارائه میشود. بالاخره در این رستوران که در قلب تامیل قرار دارد چاتاماری را پیدا کردیم. سفارش ما نوعی سیب زمینی بعنوان پیش غذا بود که ابپز و خوشمزه اما پرادویه و خیلی تند بود و یک چاتاماری گوشت. چاتاماری غذایی است که لایه زیرین آن از آرد برنج تشکیل شده و روی آن موادی مانند گوشت، سبزیجات، تخم مرغ و ... دارد. من اصلا خوشم نیامد و این غذا را دوست نداشتم و به نظرم خمیر ان به خوبی نپخته بود و گوشت نیز بو میداد. این رستوران سالن نسبتا کوچک و تمیزی دارد و سرویس دهی خوب بود. مجموع سفارش ما 630 (حدود 130هزار تومان) روپیه شد. قیمتها در این محل نسبتا بالاتر از رستورانهای مشابه میباشد، بخصوص منوی کافه.