کوکورچ یه غذای خیابانی محسوب میشه و از روده کوچک بره، گوسفندو یا گوساله تهیه میشه. و داخل اون رو از شکمبه بوه و گوسفند به همراه فلفل،گوچه فرنگی و ادویه مخلوط کرده و یک غذای خوشمزه درست میکنند. انواع کوکورچها با زعمهای مختلف و با طرز پخت و آماده سازی متفاوت وجود داره که کوکورچ حلمی یکی از بهترین کوکورچها در مرکز شهر آنتالیا و محله مراد پاشا محسوب می شود.محل عرضه کوکورچ در رستورانها نیست و کلا غذای خیابانی است اما دکانهای کوچک هستند که در داخل آن کوکورچ رو آماده می کنند و اگر داخل دکان فضا بود چند میز و صندلی گذاشته و اگر فضا نبود در خارج دکان و کنار پیاده رو یا خیابان سرویس می دهند. کوکورچ از غذاهای خیابانی و مشهور ترکیه و ناحیه بالکان بخصوص یونان محسوب می شود.ما برای عصرانه و صرفا تست آن به کوکورچ حیلمی رفتیم و یک کوکورچ سفارش دادیم برای دو نفر. معمولا کوکورچ را در داخل اکمک(نان فانتزی ترکیه) سرو می کنند. به جرات میتونم بگم اولین و شاید بهترین کوکورچی بود که توعمرم خوردم. بسیار لذید،ترد ،تازه و خیلی خوشمزه بود.معمولا کوکورچ را در ترکیه با ترشی و آیران(دوغ) میل می کنند. قیمت هر کوکورچ(نیم اکمک) هم 50 لیر بود.