در یکی از روزهای سرد و برفی دیماه، ناهار را مهمان یک عزیز دلبند در رستوران مرد ماهیگیر بودیم. بر مبنای آنچه در منو رستوران نوشته بود، ظاهرا این رستوران دو شعبه یکی در ستارخان و یکی در بلوار کاوه دارد که ما به رستوران واقع در بلوار کاوه رفته بودیم. فضای سالن رستوران کوچک و جمع و جور و با تعدادی میز چهارنفره است که میتواند پذیرای حداکثر 25 تا 30 مهمان بصورت فشرده در کنار هم باشد.
غذاهای رستوران شامل میگو و انواع ماهی است که بر مبنای سفارش مشتری طبخ و سرو میشود.
غذاها بصورت پرس یک نفره، دو نفره، سه نفره و چهار نفره ارائه میشود و ما چون چهار نفر بودیم تصمیم گرفتیم یک پرس چهارنفره بصورت مخلوط سوخاری-کبابی سفارش بدیم و البته در کنارش هم یک پرس میگو-کلیکا با سیب زمینی هم اضافه کردیم تا مطمئن باشیم که غذا به اندازه کافی به همه میرسد.
ماهی سالمون و قزل آلا بصورت کبابی طبخ شده بود و مزه خوبی داشتند. ماهی سی بس، کلیکا و میگو هم بصورت سوخاری تهیه شده بود که در بشقاب جداگانه ای همراه با سیب زمینی سرخ شده سرو شد. همراه غذا 5 مدل سس مختلف نیز روی میز قرار گرفت که طعم های منقاوتی را به غذا میداد. در کل مزه و حجم غذا مناسب بود.
بعنوان پیش غذا برای هر نفر یک بشقاب سالاد سرو شد و بعد از پایان غذا هم با باقلوای استانبولی و دمنوش کاکوتی بعنوان دسر پذیرایی شد که جزو سرویس رستوران است و هزینه اضافه ای در بر ندارد.
البته زمان سرو غذا کمی طولانی به نظر رسید که با توجه به آماده سازی و طبخ بعد از سفارش شاید قدری منطقی باشد.
در مجموع همگی از غذا و پذیرایی رستوران راضی بودیم.