کیفیت غذا معمولی بود. قیمت غذاها به نسبت حجم غذا و کیفیت، خیلی بالا بود. برای مثال برنج رو 90000 تومان حساب کردند که با این قیمت توقع برنج خوب ایرانی را داشتیم در صورتیکه برنج خارجی بود. محیط رستوران معمولی بود در کل به نسبت قیمت اصلا قابل قبول نبود
بعد از یک گشت و گذار خوب در بندر انزلی، برای نهار به رستوران دیگچه، در منطقه شنبه بازار قدیم شهر رفتیم. رستوران تازه ساز و تمیز و قشنگ هست و درست در کنار یک تالاب قرار داره که از پنجره های بزرگ رستوران، می تونید مرغابی ها و پرنده های تالاب رو ببینید و لذت ببرید.
فضای رستوران طراحی قشنگی داره و من رو یاد چند تا از رستوران های بیوک آدا در استانبول انداخت که به رنگ آبی و سفید بودن.
پرسنل رستوران مودب و خوب بودن ولی به نظرم تعدادشون به نسبت مشتری ها کم بود و آماده شدن سفارش ها خیلی طول کشید. سفارشهای ما سالاد سزار و سوپ، چلو جوجه ترش و کته کباب و شش طاووق بود.
سالاد سزار، سزار نبود ولی سالاد خوشمزه ای بود. سوپ خوب بود. جوجه ترش اصلا جوجه ترش نبود و سینه مرغ پخته شده ای بود که تو یک سس بیمزه گذاشته بودن و اصلا حس جوجه و برشته شدن روی آتیش رو نداشت. کبابِ غذای کته کباب شون هم خیلی سفت بود و گوشتش غضروف داشت. طعم دار هم نشده بود. برنج خوب بود ولی حجمش به نظرم کم بود. شش طاووق خوب و طعم دار بود.
در کل ما بیشتر فضای رستوران رو دوست داشتیم نه غذاش رو. به عنوان کسی که خیلی از غذاها و رستوران های استان گیلان رو امتحان کردم، نظرم اینه که باید یک بازنگری اساسی روی طرز پخت غذاهاشون بکنن. این غذا، غذای اصیل گیلانی نیست.
ضمنا جای پارک اون اطراف تقریبا راحت گیر میاد و پیدا کردن رستوران با اپلیکیشن های مسیر یاب باید انجام بشه چون برای مسافرها، خیلی سرراست نیست.