شما فکر می کنید مردم کدام کشورها درآمد بالاتری دارند؟ کدام کشورها میزان فقر بالاتری دارند؟ مجله Global Finance لیستی از ثروتمندترین و فقیرترین کشورهای سال گذشته میلادی را ارائه کرد. به گزارش لست سکند در این مطلب به 5 کشور از هر گروه اشاره می کنیم.
ثروتمندترین ها
5. کویت
کویت پنجمین کشور پردرآمد لیست است. این کشور قرار گرفتن در این لیست را مدیون برنامه پنج ساله توسعه دولت است که با توجه به کاهش قیمت نفت به روی رشد صنایع غیرنفتی تمرکز کرد.
متوسط درآمد سالانه هر شخص در این کشور 71,600 دلار می باشد.
4. برونی
منابع گاز و نفت باعث شده اند این کشور کوچک یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان باشند. میزان درآمد سالانه مردم این کشور 80,335 دلار تخمین زده شده است.
3. سنگاپور
با وجود بدهی بالا و اقتصاد شکننده ، یکپارچگی اقتصادی سنگاپور همچنان به کمک این کشور می آید و موجب شده است تا این کشور همچنان در لیست کشورهای ثروتمند باقی بماند.
میزان در آمد سالانه مردم این کشور به طور متوسط 84,821 دلار می باشد.
2. لوگزامبورگ
با توجه به صنعت و اقتصاد قوی ، لوگزامبورگ دارای جمعیتی ثروتمند و ثابت است ، میزان بدهی های عمومی کم است و موسسات پردرآمدی دارد.
میزان درآمد سالانه مردم این کشور به طور متوسط 94,167 دلار می باشد.
1.قطر ، ثروتمند ترین کشور جهان
کشور قطر در سال 2015 نیز خود را در صدر لیست ثروتمندترین ها قرار داد ، اقتصاد این کشور با سرعت بالایی رو به رشد است و آنها امیدوارند این روال تا سال 2022 که میزبان مسابقات جام جهانی فوتبال هستند همچنان باقی بماند.
میزان درآمد سالانه مردم کشور قطر متوسط 146000 دلار است.
فقیرترین ها
5. جمهوری بوروندی
به دلیل بحران های سیاسی که در این کشور آفریقایی رخ داده است ، بوروندی هیچ توسعه خاصی ندارد ، جنگ داخلی در این کشور تا بحال سبب کشته شدن ۲۰۰۰۰۰ نفر شده است . همین امر موجب گسترش فقر و فساد در این کشور شده است.
متوسط درآمد سالانه مردم این کشور 951 دلار است.
4. لیبریا
لیبــِریا کشوری است در غرب آفریقا که مردم آن هنوز از 20 سال جنگ داخلی رنج می برند. با شیوع بیماری کشنده ابولا در سال 2014 در این کشور میزان فقر و رکود اقتصادی افزایش یافت.
متوسط درآمد سالانه مردم این کشور 934 دلار است.
3. مالاوی
تورم بالا و اتکا به تامین مالی کمک کننده ها منجر به سقوط اقتصادی بیشتر در مالاوی شد. مشکلات اقتصادی مالاوی از سال ۲۰۱۱ پس از اینکه نهادهای بینالمللی که معمولاً ۴۰ درصد از بودجه این کشور را پشتیبانی میکردند، کمک خود را به دلیل نگرانیهای مربوط به حقوق بشر در این کشور متوقف کردند، وخیمتر شد.
متوسط در آمد سالانه مردم این کشور 819 دلار است.
2. جمهوری دموکراتیک کنگو
ارزش منابع معدنی کنگو ۲۴ تریلیون دلار برآورد شدهاست که برابر با تولید ناخالص داخلی آمریکا و اروپاست. تصاحب این ثروت غیرعادی زیرزمینی انگیزه اصلی جنگ داخلی این کشور بودهاست. کنگو دارای تورمی افسارگسیخته و دارای یکی از پایینترین سطوح زندگی در آفریقا است.
متوسط درآمد سالانه مردم این کشور 753 دلار است.
1. جمهوری آفریقای مرکزی
فقیرترین کشور جهان همچنین یکی از کم توسعه ترین کشورها می باشد ، این کشور سالهاست که گرفتار فساد ، فقر و خشونت است. این کشور محصور در خشکی بوده، و از هیچ طرف به دریا راه ندارد. آب و هوای گرمسیری داشته و شمال آن را، بیابان فراگرفتهاست.
متوسط در آمد مردم این کشور سالانه 639 دلار می باشد.