توکیو از نظر دارا بودن رستوران های منحصربفرد و فوق العاده، یکی از شهرهای بی نظیر دنیاست. این شهر، که یکی از قطب های آشپزی در جهان محسوب می شود، توان جلب رضایت تمام مشتریان خود را دارد و اکنون با افتتاح رستورانی آرام و طبیعی در قلب محله ی زیبای روپونگی (Roppongi)، می توانید در یک جنگل سرپوشیده ی حیرت انگیز از صرف غذاهای گوشتی و کبابی لذت ببرید. در طبقه ی پایین نیکونوتوریکو (Nikunotoriko)، یک میز طویل قرار دارد که با الهام گیری از دره ی آنتلوپ آریزونا (Antelope Canyon) ساخته شده است.
این رستوران که در فاصله ی سه دقیقه ای ایستگاه روپونگی قرار دارد، همه روزه برای ناهار و شام میزبان مهمانان است و یاکینیکوی (yakiniku) آن از محبوبیت خاصی برخوردار می باشد. مشتریان باید تکه های کوچک گوشت و سبزیجات را بر روی گریل هایی که روی میزشان تعبیه شده، طبخ کنند. همچنین می توانید از غذاهایی مثل کیمچی (kimchi)، سوپ تخم مرغ، سالاد و مرغ سوخاری نیز لذت ببرید. مطمئنا یکی از جذابیت های این رستوران، منوی ده بخشی آن است که از بهترین گوشت های ژاپن تشکیل شده و باید به ازای هر نفر، حدود 6000 هزار یِن (56 دلار) پرداخت کنید.
تخصص اصلی این رستوران، یاکینکو است.
این رستوران که در دو طبقه و در ساختمانی نوساز احداث شده، دارای طراحی داخلی منحصربفردی است و به همین دلیل صرف غذا در آن می تواند تجربه ای فراموش نشدنی باشد. طبیعت در دکور این رستوران نقشی اساسی ایفا می کند. در طبقه ی پایین آن میزی طویل قرار دارد که با الهام گیری از دره ی آنتلوپ آریزونا ساخته و در ساخت آن از رنگ ها و ملات دست ساز استفاده شده است. در طبقه ی دوم نیز میزهایی نیمه خصوصی وجود دارد و لوله های فلزی آن ها شبیه به درختان ساخته شده اند تا مشتری هنگام صرف غذا، آرامش جنگل را به خوبی احساس و تجربه کند. این سازه ها طوری طراحی شده اند تا به هیچ عنوان برای مشتریان ایجاد مزاحمت نکنند. طبقه ی بالای این رستوران نیز برای مشتریان تداعی کننده ی حال و هوای جنگل است.
این رستوران که توسط دفتر معماری ریوجی یِدوکورو (RyojiIedokoro) طراحی شده، در پشت بام خود دارای یک باربیکیو باز است و مشتریان می توانند در زیر ستاره ها از غذای خود لذت ببرند.
منبع : Lonelyplanet