خرما یکی از مقویترین میوههاست که در بسیاری از شهرهای ایران که آبوهوایی گرمسیری دارند، به عمل میآید. خرماها انواع مختلفی دارند که از مهمترینشان میتوان به مضافتی، پیارم، استعمران، گنتار، زاهدی، برهی و... اشاره کرد. هر یک از انواع خرما در مناطقی خاص پرورش مییابند.
خرما خواص متعددی دارد، مانند درمان اختلالات روده، تقویت استخوانها، درمان کمخونی و اسهال، تقویت قلب، پیشگیری از سرطان معده و...
برداشت خرما در شهرهای مختلف، زمانهای گوناگونی دارد اما در ایران و در بسیاری از استانها از تیرماه آغاز میشود و تا اوایل پاییز ادامه مییابد. به همین مناسبت عکاسان خوشذوقی دست به دست هم دادند و به نخلستانها رفتند و تصاویری جذاب را تهیه کردند که باهم به تماشای آنها میپردازیم. عکسهایی که در ادامه میبینید حاصل دسترنج ابوالفضل رستمی، مهناز دژبان، علیرضا محمد و ساره تجلی هستند و پایان فصل برداشت خرما را به بهترین شکل ممکن به تصویر کشیدهاند.
منبع: ایسنا